Opintomatka Roomaan

Opintovierailut Roomassa

Opintovierailut Roomassa - Opintomatkalle Roomaan
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Roomassa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: Iatlian televisio, satamakaupunki Ostia, Assisi, Colosseum, taidegallerioita, museoita jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Roomassa. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 

Opintovierailu Roomassa – Pompei

Pompeijin perustivat oskit noin 700-luvulla eKr. Kauppakaupunki oli kukoistava toreineen, kauppoineen, kauniine asuntoineen, temppeleineen, teattereineen ja ilotaloineen. Kaupunki hautautui, kun Vesuvius-tulivuori purkautui vuonna 79 jKr. Tuhkan ansiosta kaupunki on säilynyt kohtalaisen hyvin. Pompei antaa hyvän kuvan siitä, millaista elämä oli roomalaisessa kaupungissa ensimmäisellä vuosisadalla ajanlaskumme alussa – ja minkälainen on tulivuoren voima.

Opintovierailu Roomassa – Pietarin kirkko

Vierailu Vatikaanissa ja Pietarin kirkossa on häkellyttävä kokemus. Pietarin kirkko, katolilaisen uskonnon keskus, houkuttelee pyhiinvaeltajia ympäri maailmaa. Kirkko on kuitenkin mielenkiintoinen kohde myös ei-uskonnollisista syistä: vallankäytön keskus, historia ja tietenkin taide. Pietarin kirkko on Berninin koristelema. Michelangelo on mestaroinut kupolin ja Pius VII:n hautamuistomerkki on Thorvaldsenin käsialaa.

 

NEXT STOP Rooma
Lataa
Ota yhteyttä