Hotel Clarin Morpheus (B)

Hotel Clarin Morpheus
Hotel Clarin Morpheus on 2 tähden hotelli keskeisellä paikalla Rooman keskustassa, lähellä Via Nationalea. Hotellilta on vain 5 minuutin matka lähimmälle metroasemalle, Repubblicalle.


Suuret ja kuuluisat nähtävyydet kuten Colosseum, Forum Romanum, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat ovat kaikki 20 minuutin kävelymatkan etäisyydellä hotellilta.

Hotellin vastaanotto on auki vuorokauden ympäri. Vastaanoton yhteydessä on matkatavarasäilytys. Hotellin yleisissä tiloissa on Wifi-yhteys. Hotellilla on oma baari/kahvila sekä aamiaishuone. Buffet-aamiainen kuuluu majoitukseen.

Ryhmät majoittuvat 3–4 hengen huoneissa, joissa kussakin on omat pesu- ja wc-tilat. Huoneissa on ilmastointi, ja huoneiden varusteluihin kuuluu tv, puhelin ja hiustenkuivaaja. 

HUOM! Roomassa majoituksesta maksetaan ylimääräistä turistiveroa, joka ei sisälly huonehintoihin. Turistiveron määrä riippuu hotellin tasosta ja vaihtelee 3–7€/hlö/yö. Hienommissa hotelleissa vero on hostelleja korkeampi. Verot maksetaan käteisellä suoraan vastaanottoon. 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Roomaan
Ota yhteyttä KILROYhin
Ota yhteyttä