Hostel Roma Scout Center (B)

Hostel Roma Scout Center
Nuorisohostelli Roma Scout Center sijaitsee kätevästi Piazza Bolognalla, josta on noin 10 minuutin kävelymatka lähimmälle metroasemalle. Hostelli sijaitsee 3 pysäkin päässä Terministä ja 5 pysäkin päässä Colosseumista. Hostellin lähellä on myös bussipysäkki, joten vaikkei hostelli olekaan aivan keskellä suurinta vilinää, pääsette liikkumaan helposti ja nopeasti julkisella.

Roma Scout hostellissa on 24/7 vastaanotto, hissi, ilmainen WiFi, kokoushuoneita, oleskelutila, karkki- ja juoma-automaatteja sekä iso aamiaishuone. Hostellin ravintola on auki iltapäivällä pari tuntia, jolloin sieltä on mahdollista ostaa kevyitä lounaita. Voitte myös tilata lounaat mukaan. Aamiaishuoneessa on myös baari, joka palvelee vieraita iltaisin, klo 19–23.30.   

Ryhmät majoittuvat 4 hengen huoneissa. Huoneissa ei ole omia pesutiloja, vaan yhteiset wc:t ja suihkut löytyvät käytävältä. Lisähinnasta voitte majoittua pienemmissä huoneissa. 

Kaikissa huoneissa on ilmastointi, lokerot matkatavaroille sekä pöytä ja tuoleja. Hostellissa on iso terassi. Petivaatteet kuuluvat majoituspakettiin, mutta ryhmän on tuotava omat pyyhkeet. Vaihtoehtoisesti pyyhkeitä voi myös vuokrata hostellin vastaanotosta. Huoneet siivotaan joka toinen päivä. 

Roma Scoutin omistaja arvostaa ympäristöystävällisyyttä, ja siksi kaikki hostellin käyttämät materiaalit ovat orgaanisia ja hostelli käyttää aurinkoenergiaa. Lisäksi alueella on kielletty tupakointi sekä alkoholin käyttö.

HUOM! Roomassa majoituksesta maksetaan ylimääräistä turistiveroa, joka ei sisälly huonehintoihin. Turistiveron määrä riippuu hotellin tasosta ja vaihtelee 3–7€/hlö/yö. Hienommissa hotelleissa vero on hostelleja korkeampi. Verot maksetaan käteisellä suoraan vastaanottoon. 

Hostelli perii sisäänkirjautumisen yhteydessä takuumaksun, joka maksetaan takaisin, jos hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa.

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Roomaan
Ota yhteyttä KILROYhin
Ota yhteyttä