Italia

Colosseum on yksi Italian matkan kohokohtia
 

Opintomatkat Italiaan

Italialla on tarjota kaikkea uskomattomasta taiteesta upeisiin ruokaelämyksiin ja monipuolisesta maaseudusta näyttävään muotimaailmaan. Monipuolisesta Italiasta löytyy opintoretkikohteita olipa reissunne fokus sitten melkeinpä mikä tahansa!

Opintomatka Italiaan

Italiassa on useita erinomaisia vaihtoehtoja kaupunkilomakohteiksi. Rooma on itsestäänselvyys historiasta ja taiteesta kiinnostuneille. Milano puolestaan on dynaaminen talouden keskus, josta löydät kaikki muotipuodit. Pohjoisen Bologna ja Venetsia ovat helposti yhdistettävissä samalle reissulle. Jos haluat yhdistää Italian opintomatkaan vierailun Venetsiassa, kannattaa ehdottomasti tähdätä Venetsiaan karenvaaliaikaan.

Sisilia on Italian saarista suosituin matkakohde. Saarelta löydät aitoa eteläisen Italian elämänmenoa, ja pääkaupunki Palermo kiehtoo erityisesti mafian historiasta kiinnostuneita. Toinen vaihtoehto on Sardinia, joka on suosittu sukeltajien keskuudessa, sillä vedet ovat kirkkaat ja saaren ympäriltä löytyy haaksirikkoutuneita hylkyjä jännittäviä sukelluksia varten. 

Aktiviteetteja Italiassa

Italian taideaarteiden parissa voisi viettää aikaa vaikka kuinka paljon. Ja monet italialaiset kaupungit ovat jo itsessään valtaisia taideteoksia, joissa silmä lepää ja mieli vaeltaa hämmästyksestä. Vaihtoehtoja riittää niin kaupungeissa kuin kaupunkien ulkopuolellakin: tee päiväretkiä pienempiin kaupunkeihin, rannalle tai vuoristoon ja ime itseesi italialaista kulttuuria joka suunnasta! 

Opintomatkat Italiassa 


Valmiina opintomatkalle Italiaan
? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään! 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Italiaan
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä