Opintomatka Malagaan

Kielikurssit Malagassa - Espanjan kielikurssi

Kielikurssit Malagassa
Malagassa järjestämme kielikursseja yhteistyössä arvostetun kielikoulun, Deblan, kanssa. Koulu sijaitsee Gibralfaro-vuoren juurella, joka on yksi Malagan upeimpia ja vehreimpiä alueita. Koululta on ainoastaan 10 minuutin kävelymatka Malagan vanhaankaupunkiin sekä vaivaiset 2 minuuttia rannalle.

Kielikoulu Malagassa

Kielikoulun nimi, Debla, tulee flamencon maailmasta. Koululla opetetaankin kielen lisäksi paljon myös paikallista kulttuuria: kurssin jälkeen oppilaat sekä osaavat paremmin kieltä että tietävät enemmän espanjalaisesta kulttuurista.

Deblan luokkahuoneet ovat isot ja valoisat. Koulua ympäröi kaunis puutarha ja sen terassilta on huikeat näkymät Välimerelle. Korkealaatuisen opetuksen ja hyvien puitteiden lisäksi, Debla on tunnettu leppoisasta ja ystävällisestä tunnelmastaan. 

Koululla on ilmainen WiFi-yhteys kurssilaisten käytössä.

Espanjan opiskelua opintomatkalla Espanjassa

Kielikoululla on El Instituto Cervantes -sertifikaatti, mikä takaa tasaisen, korkean laadun. Kaikilla opettajilla on korkeakoulututkinto ja he ovat erikoistuneita espanjan opettamiseen ulkomaalaisille. Deblassa järjestetään espanjan kursseja kuudella tasolla: A1, A2, B1, B2, C1 ja C2. Opetus järjestetään pienryhmissä, niin että kussakin ryhmässä on enimmillään 9 oppilasta. 

Voimme räätälöidä ryhmällesi paketin, joka sisältää esim.

  • tervetuloa-paketin
  • kaikki opiskelumateriaalit
  • opastetun kaupunkikierroksen Malagassa
  • flamenco-tunteja
  • jäähyväisjuhlan ja diplomit
  • yksityinen kielitunti opettajalle

Kielikurssi Malagassa kuvina

 

Majoitus kielikurssilla Malagassa

Valikoimassa on useita hostelleja, joita voimme suositella ja jonne pystymme tarjoamaan hyviä diilejä erikokoisille ryhmille. Suosittelemme seuraavia majoitusvaihtoehtoja Malagan kielikurssilaisille: 

Ota yhteyttä, niin saat tarkat kurssi- ja hintatiedot!

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta & kielikurssista
Ota yhteyttä!

 

 

Ota yhteyttä