Opintomatka Madridiin

Opintovierailut Madridissa

Opintovierailut Madridissa - Opintomatka Madridiin
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Madridissa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: viiniviljelmiä, hajuvesitehdas, kuninkaallinen teatteri, Madridin pörssi, jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Madridissa. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 

Opintovierailu Madridissa – Kuninkaan linna (Palacio Real)

Palacio Real on entinen Espanjan kuninkaallisten koti. Tänä päivänä linnaa käytetään vain virallisten seremonioiden ja juhlallisuuksien aikana. Linna on kauniisti sisustettu kuninkaallisilla maalauksilla, patsailla, taide-esineillä ja antiikkihuonekaluilla. 

Opintovierailu Madridissa – Flamenco

Flamenco on korkojen kopinan, kastanjettien, kitaran soiton, käsien taputuksen ja laulun kiehtova sekoitus.Esityksen aikana yleisö kannustaa tanssijoita ”huutamalla” ja taputtamalla käsiään. Tanssin, sekä elämästä ja kuolemasta, surusta ja ilosta kertovien tunteikkaiden laulujen avulla esiintyjien ja yleisön sielut kohtaavat. Madridin flamencotanssijat ovat maan (ja samalla maailman) huippuja.  

 

NEXT STOP Madrid
Lataa
Ota yhteyttä