Opintomatka Barcelonaan

Opintovierailut Barcelonassa

Opintovierailut Barcelonassa - Opintomatka Barcelonaan
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Barcelonassa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: vierailu Barcelonan lentokentän kulisseissa, kirkko- ja museokäyntejä, härkätaisteluita, flamencoa jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Barcelonassa. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 

Opintovierailu Barcelonassa – Kuohuviinin valmistus 

Mikäpä olisi mukavampaa kuin seurata espanjalaisen cavan tuotantoa. Kiertokäynnin aikana vierailijoilla on mahdollisuus seurata kuohuviinin monia syntyvaiheita. Tarjolla on myös maistiaisia.

Opintovierailu Barcelonassa – Vila Olímpica

Lähtekää katsastamaan kaupunkisuunnittelua käytännön tasolla ja tutustumaan Olympialaisten kerrannaisvaikutuksiin. Barcelonasta koilliseen sijaitseva Olympiakylä on varmasti eräs aikamme mittavimmista kaupunginosaprojekteista. Idea tähän projektiin saatiin vuonna 1992 kaupungin ollessa ehdokkaana olympiakisojen kotikaupungiksi. Kriitikot tosin pitävät kaupunginosaa liian kylmäkiskoisena ja hi-tech-tyylisenä ja sanovat sen sotivan Välimeren kaupungeille tyypillistä tunnelmaa vastaan. Kaupunginosa on kuitenkin varsin vilkas lukuisten kävijöitä puoleensa vetävien kahviloiden ja ravintoloidensa ansiosta. 

NEXT STOP Barcelona
Lataa
Ota yhteyttä