TOC Hostel Barcelona (B)

TOC Hostel Barcelona
TOC Hostel Barcelona on trendikäs, design-hostelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Barcelonan sydämessä. Hostelli on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Placa de Catalunya -aukiolta ja kaupungin sosiaalisen elämän keskustasta, La Rambla -kävelykadulta. Lähin metroasema on "Universitat".

Hostellin vastaanotto on auki 24/7. TOC tarjoaa ympärivuorokautisen palvelun lisäksi ilmaisen WiFi:n asiakkailleen, oleskelutiloja yhteiseen käyttöön sekä säilytystilat matkatavaroille. Hostellissa on myös biljardipöydä, jätti-tv, baari, ravintola, terassi pienellä uima-altaalla ja välipala-automaatteja.

Ryhmät majoittuvat pieniin, mutta toimiviin 6-8 hengen huoneisiin. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, oma kylpyhuone sekä yksilölliset säilytyslokerot matkatavaroille. Jos ryhmän koko ei täsmää huoneiden vapaita sänkyjä, hostelli veloittaa ryhmiltä myös käyttämättömistä sänkypaikoista. 

Hostellilla tarjoillaan buffet-aamiainen. Petivaatteet kuuluvat pakettiin, mutta vieraiden tulee tuoda omat pyyhkeet.

Huom! Ryhmiltä peritään sisäänkirjautuessa takuumaksu 10€/hlö. Saatte luonnollisesti takuusumman lähtiessä takaisin, mikäli hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa ja kaikki avainkortit on palautettu.  

 

Pyydä tarjous Barcelonan opintomatkasta
Ota yhteyttä

 

 

Ota yhteyttä