Generator Hostel Barcelona (B)

Generator Hostel Barcelona
Generator-ketjun Barcelonan hostelli avasi ovensa kesällä 2013. Tämä mahtava nuorisohostelli sijaitsee vain 2 kilometrin päässä Plaza Catalunyanilta. Lähimmät metroasemat ovat Verdaguer ja Diagonal.

Hostellin vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Barcelonan Generatorissa on ketjun hostelleille tuttuun tapaan isoja, viihtyisiä oleskelutiloja, joissa kokoontua ja viettää yhdessä aikaa. Yhteisistä tiloista löytyy sohvia, tv, baari sekä pieni tanssilattia siltä varalta, että ilta kääntyy tanssiksi.

Hostellin yleisissä tiloissa asiakkailla on käytössään ilmainen WiFi. Maksua vastaan voit jättää tavaroita tallelokeroon. 

Ryhmät majoittuvat yksinkertaisissa, mutta erittäin viihtyisissä, 6-hengen huoneissa, joissa on oma suihku/wc. Jokaisella on huoneessa majoittuvalla on käytössään iso lokero matkatavaroita varten. Petivaatteet kuuluvat majoituspakettiin, mutta pyyhkeet tule tuoda itse mukanaan. 

Generator on trendikäs nuorisohostelli, jossa parhaiten viihtyvät ryhmät, jotka arvostavat yhteistiloja. 

HUOM! Hostellissa on 15-vuoden alaikäraja. Ryhmät saattavat kuitenkin saada poikkeuslupia myös nuoremmille. Kysy tarkemmat ikärajat ja suositukset asiantuntijoiltamme.

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Barcelonaan
Ota yhteyttä KILROYhin

 

Ota yhteyttä