Centric Point Hostel (B)

Centric Point Hostel
Centric Point on suuri ja siisti hostelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, vaikuttavassa 1890-luvun rakennuksessa. Centric Point sijaitsee kävelymatkan päässä Plaza Catalunyalta. Lähin metroasema on Passeig de Gracia ja juna-asema on aivan hostellia vastapäätä.

Rakennus, jossa hostelli sijaitsee on kunnostettu ja hostelli on sisustettu modernisti. Mannermainen aamiainen nautitaan suuressa yhdistetyssä aamiais- ja oleskeluhuoneessa, jonka yhteydessä on myös keittiö.

Useammissa muissa kerroksissa on myös yhteisiä pienempiä oleskelutiloja ja 2–7 kerroksissa on ilmainen WiFi-yhteys. Seitsemännessä kerroksessa on pesula asiakkaiden käytössä sekä iso kattoterassi, jossa toimii kesäaikana baari. Terassilta on upeat näkymät.

Ryhmät majoitetaan useamman hengen dormeihin. Huoneissa on kerrossängyt, kaapit, ilmastointi sekä kylpyhuone. 12–14 hengen dormeissa ei ole kylpyhuonetta (pesutilat yhteiskäytössä käytävän päässä). Petivaatteet sisältyvät hintaan, pyyhkeen voi vuokrata vastaanotosta. Mukanaan voi tuoda myös oman riippulukon tai sen voi vuokrata vastaanotosta 3€ hintaan.

Centric Point hostellissa asuville, vähintään 20 hengen ryhmille tarjotaan ilmainen noin kahden tunnin mittainen opastettu kävelykierros kaupungilla. Huomaa, että kävelykierros on varattava 8 viikkoa ennen matkan alkua.

Huom! Ryhmiltä pyydetään sisäänkirjautuessa takuumaksu 10€/hlö, joka palautetaan lähtiessä mikäli hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa.

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Barcelonaan
Ota yhteyttä KILROYhin

 

Ota yhteyttä