Barcelona Sports Hostel (B)

Barcelona Sports Hostel
Kuuluisa keskeneräinen kirkko Sagrada Familia on vain 1,5 kilometrin päässä Barcelona Sports -hostellilta ja Placa de Catalunya -aukiokin on vain kahden kilometrin päässä.

Hostellin vastaanotto on auki ympärivuorokauden. Hostellissa on ilmainen WiFi asiakkaiden käytössä, kattoterassi, josta löytyy myös rivi aurinkotuoleja, baari sekä yleinen oleskelutila. 

Tämän hostellin erikoisuutena on sen loistavat liikuntatilat. Hostellin alueella on urheiluhalli, kuntosali ja kylpylä. Kylpylässä on uima-allas, sauna ja poreallas. Huom! Kylpylässä kaikkien asiakkaiden tulee käyttää uimalakkia, joten jos suunnittelette uintireissua, pakatkaa lakit mukaan jo Suomesta.

Voitte vuokrata eri liikuntatiloja hostellilta:

  • Sisäkenttä (35x17,5m) koripallo-, lentopallo- ja sulkapalloharjoituksiin
  • Ulkokentät (25x17,5m) futsal- ja käsipalloharjoituksiin

Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. Kenttävarauksia voi tehdä jo ennen reissuun lähtöä hostellivarauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti varaukset voi tehdä paikan päällä.

Ryhmät majoittuvat 4-10 hengen huoneisiin, joissa kussakin on oma kylpyhuone. Huoneissa on ilmastointi ja varusteluihin sisältyy tv ja matkatavarasäilytyslaatikostot sänkyjen alla. Petivaatteet kuuluvat hintaan, mutta omat pyyhkeet tulee tuoda mukana. Tuothan myös oman lukon, jos haluat lukita lipaston lukkoon.

Huom! Ryhmiltä peritään sisäänkirjautuessa takuumaksu 10€/hlö. Saatte luonnollisesti takuusumman lähtiessä takaisin, mikäli hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa. 

Pyydä tarjous Barcelonan opintomatkasta
Ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä