Espanja

Tutustu Madridiin opintomatkalla Espanjassa
 

Opintomatkat Espanjaan

Espanja on mahtava matkakohde, jolla on tarjota upeita maisemia, herkullista ruokaa ja mielenkiintoisia opintovierailukohteita erilaisille ryhmille. Leppoisa ilmasto, modernit kaupungit ja idyllinen maaseutu kutsuvat opintomatkalaisia!

Opintomatka Espanjaan

Espanja on dynaaminen ja temperamenttinen, mutta yhtä aikaa leppoisa ja rento. Opintomatkalla Espanjaan pääset tutustumaan viinitiloihin, herkulliseen ja värikkääseen ruokakulttuuriin sekä tuliseen flamencoon. Maaseudun rauha ja modernien kaupunkien syke antavat matkalle tasapainoa ja vaihtelua.  

Meillä on monen vuoden kokemus erilaisten ryhmämatkojen järjestämisestä Espanjaan ja yhteistyökumppaneidemme verkosto Espanjassa on kattava, mikä tarkoittaa tietenkin, että sinulla on lukuisia loistavia vaihtoehtoja, kun alat suunnitella opintomatkaa Espanjaan. 

Opintovierailut ja hyvin suunniteltu kokonaisuus tekevät matkastanne enemmän kuin matkan –  onnistuneen opintomatkan. Paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme saat vinkkejä ja neuvoja aina ravintolan valinnasta ruuhka-aikojen välttämiseen. Autamme suunnittelussa, järjestelyissä ja varauksissa, jotta opintomatkastanne Espanjaan tulee ikuimuistoinen ja saatte siitä maksimaalisen hyödyn tavoitteidenne mukaisesti. Varmistamme aina, että

  • opintomatka vastaa kokonaisuudessaan ryhmän toiveita
  • kuljetus- ja majoitusvaihtoehdot ovat budjettinne mukaisia
  • matkaan kuuluu vierailukohteita, jotka vastaavat ryhmänne akateemisia ja/tai ammatillisia mielenkiinnonkohteita
  • saat matkajohtajana tarvitsemasi tuen ja avun; säästät aikaa ja vaivaa ennen matkaa ja pystyt itsekin nauttimaan matkasta paikan päällä
  • vastaamme myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä huomaa kysyä. 

 

Opintomatkat Espanjassa: 

 

Valmiina opintomatkalle Espanjaan? Ota yhteyttä vaikka heti, niin laitetaan pyörät pyörimään! 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Espanjaan
Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä