Opintomatka Lontooseen

Opintovierailut Lontoossa

Opintovierailut Lontoossa - Opintomatka Lontooseen
Me autamme, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Lontoossa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. Ryhmämatkojen asiantuntijamme antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten, ja juuri näiden verkostojen avulla osaamme auttaa sinua onnistuneen opintomatkan luomisessa! Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat, sekä räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: sisäoppilaitos, British Museum, Chelsea F.C., teatteria jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Tässä muutamia esimerkkejä ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 

Opintovierailu Lontoossa – Imperial War Museum

Vierailkaa museossa, joka kuvailee ensimmäisen ja toisen maailmansodan historiaa sekä Ison-Britannian kansainvälistä roolia historian eri vaiheissa. Näyttely kertoo Kansainyhteisön merkityksestä Isolle-Britannialle ja muulle maailmalle, sekä brittiläisestä vaikutuksesta eri sotilaallisiin operaatioihin kautta aikojen.

Opintovierailu Lontoossa – Musikaalit

Lontoo on kuuluisa teatterien, musikaalien ja näytelmien runsaudestaan: Mamma Mia!, Cats, Wicked, Chicago, Les Miserables, Phantom of the Opera, Lion King jne.

 

Lisää vaihtoehtoja vierailukohteille?
Lataa lista!

 

Ota yhteyttä