Rest Up (B)

Rest Up
RestUp on uusi hostelli, joka sijaitse 8–10 minuutin kävelymatkan päässä Elephant & Castle metroasemalta (Bakerloo & Northern linjat) vain 5 pysäkin päässä Piccadilly Circukselta. Metropysäkin vieressä on iso ostoskeskus.


Hostellin vastaanotto palvelee ympärivuorokautisesti, ja sen yhteydestä löytyy tallelokerot, internet-huone ja oleskeluhuone, jossa on ilmainen langaton internet sekä televisio ja pieni kahvila. Ravintola on avoinna buffet-aamiaiselle klo 7.30–9.30 ja erikseen tilattuna illalliselle klo 17.00–20.00. Ensimmäisessä kerroksessa on ulkoterassi, josta löytyy minigolf ja baari (vain yli 18-vuotiaille). Ensimmäisen kerroksessa on myös televisio- ja pelihuone.

Ryhmät majoitetaan yksinkertaisiin 4–6 hengen huoneisiin, joissa on kerrossängyt, pieni käsienpesuallas sekä peili. Huoneissa ei ole kaappeja, mutta sänkyjen alla on runsaasti tilaa säilyttää matkalaukkuja.

Lakanat kuuluvat hintaan, mutta pyyhkeet tulee tuoda itse. Yleisissä tiloissa on mukavat suihku- ja wc-tilat, 6 vessaa ja 6 suihkua per kerros. Yhden ja kahden hengen huoneissa on kerrosänky ja oma vessa ja suihku. Matkatavarasäilytys on mahdollista järjestää lähtöpäivänä.

Huom! Hostelli perii takuumaksun 250GBP/ryhmä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Takuusumma palautetaan lähtiessä, mikäli hostellille ei ole aiheutettu vahinkoa. 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Lontooseen
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä