Peckham Lodge (B)

Peckham Lodge
Peckham Lodge on turistihotelli Lontoon kaakkoisosassa. Viime vuosien muutoksien myötä Peckham Ryen on muotoutunut eläväiseksi alueeksi, jossa on paljon kahviloita ja ravintoloita ja siellä järjestetään paljon kulttuuritapahtumia.

Lähin julkisen liikenteen asema on Peckham Rye (ei ole osa Lontoon metrojärjestelmää) sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Pääsette kuitenkin Lontoon keskukseen helpommin ja kätevämmin, kun hyppäätte bussiin, jolla pääsette keskustaan n. 35 minuutissa.

Hotellissa on tilava ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Vastaanoton alueella asiakkailla on käytössään ilmainen WiFi. Hotellilla on myös oma pieni puutarha, jossa on pöytiä ja tuolia luonnollisesti asiakkaiden käytössä.

Hotellin aamiaishuone on valoisa ja viihtyisä. Ns. continental breakfast kuuluu majoituspakettiin, mutta pientä lisämaksua vastaan, ryhmällä on myös mahdollisuus testata tukevampi englantilainen aamiainen. 

Ryhmät majoittuvat 4–6 hengen huoneissa, joissa kussakin on oma suihku ja wc. Huoneiden varusteluun kuuluu hiustenkuivaaja ja tv sekä vedenkeitin teen ja kahvinkeittoa varten. Petivaatteet ja pyyhkeet kuuluvat pakettiin. Huoneissa on sekasin yksittäisiä sänkyjä, tuplasänkyjä sekä kerrossänkyjä.

HUOM! Ryhmiltä peritään saapuessa takuumaksu. Takuun saa luonnollisesti takaisin lähtiessä, mikäli huoneet jätetään hyvään kuntoon eikä hotellille ole aiheutettu vahinkoa. 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Lontooseen
Ota yhteyttä KILROYhin

 

Ota yhteyttä