Opintomatka Lontooseen

Kielikurssit Lontoossa - Englannin kielikurssi

Kielikurssit Lontoossa - Englannin kielikurssi opintomatkalla
Opintomatka on loistava mahdollisuus kieliopintoihin! Mikä olisikaan parempi paikka harjoitella vierasta kieltä kuin paikan päällä ympäristössä, jossa vieraan kielen käyttö on jotakuinkin pakollista. Järjestämme englannin kielen kursseja Lontoossa Edwards-kielikoulussa.

Edwards-kielikoulu sijaistsee Ealingin kaupunginosassa, joka on vilkas lähiö täynnä kauppoja ja ravintoloita. Ealing Broadwayn juna- ja metroasemalle on vain 5 minuutin kävelymatka ja matka Lontoon keskustaan sujuu puolessa tunnissa.

Kielikoulu Lontoossa

Edwards Language School on perustettu 1990 ja sillä on luonnollisesti kaikki asianmukaiset sertifionnit, jotka takaavat ammattitaitoisen kielenopetuksen. Koulun 9 luokkahuonetta ovat kotoisia – tässä koulussa laitostunnelma on kaukana, sillä koulu on perustettu vanhaan huvilarakennukseen.

Koulu ei sijaitse aivan Ealingin keskustassa, mikä tarkoittaa erittäin kilpailukykyisiä hintoja. 

Koulurakennuksessa on luokkahuoneiden lisäksi pieni oleskelutila ja sisäpiha. Koulussa on kaikkialla WiFi-yhteys opiskelijoiden käytössä. 

Englannin opiskelu opintomatkalla

Voit joko jakaa itse opiskelijasi tasoryhmiin tai sitten käyttää apunasi kielikoulun omaa tasotestiä. Kurssien oppitunnit pidetään pienryhmissä niin, että jokaisessa ryhmässä on vähintään 10 ja enimmillään 15 oppilasta. Voit valita erilaisia kurssikokonaisuuksia niin kurssin pituuden kuin intensiteetinkin osalta. Voit myös halutessasi ohjeistaa kielikurssin opettajaa opintomatkanne teemasta, jota voidaan sitten käyttää hyväksi kielikurssin oppituntien aiheissa.

Kielikurssi Lontoossa

 

Kiinnostuitko kielikursseista Lontoossa? Kysyttävää käytännön järjestelyistä, kurssikokonaisuuksista tai muista yksityiskohdista? Ota yhteyttä, niin saat tarkat kurssi- ja hintatiedot!

Ota yhteyttä