Opintomatka Brysseliin

Opintovierailut Brysselissä

Opintovierailut Brysselissä - Opintomatka Brysseliin
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Brysselissä ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: Coca-colan tehdas, hedelmähuutokauppa, etanafarmi, olutpanimo, Waterloo, pörssi jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Brysselissä. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 

Opintovierailu Brysselissä – EU-instituutiot

EU-vierailu riippuu luonnollisesti ryhmää kiinnostavista aiheista. Aihepiiri voi olla esimerkiksi EU:n itälaajentuminen, ympäristökysymykset EU:ssa tai vaikkapa maatalouden rooli EU:ssa. Vierailun aikana ryhmä näkee mm. EU-parlamentin istuntosalin sekä pääsee keskustelemaan valitsemastaan aiheesta instituutioiden edustajien kanssa.

Opintovierailu Brysselissä – Suklaan valmistus

Belgia on kuuluisa suklaastaan. Tämän vierailun aikana näette, miten kuuluisaa belgialaista suklaata valmistetaan ja miten valmiit tuotteet lähetetään Belgian ja muun maailman kuluttajien nautittaviksi. Vierailuun kuuluu tietenkin myös suklaamaistiaisia.

 

NEXT STOP Bryssel
Lataa
Ota yhteyttä