Sleep Well (B)

Sleep Well
Sleep Well on moderni nuorisohostelli, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Grand Placelta ja muutaman minuutin etäisyydellä Brysselin pääostoskadulta. Lähin metroasema on De Brouckere ja Bruxelles Nordiin on matkaa noin 1 km.


Hostellin vastaanotto on avoinna 7.30–23.00, jonka jälkeen yövahti päivystää. Hostellissa on vuokrattavat tallelokerot sekä matkatavarat voidaan säilyttää saapumis- ja lähtöpäivinä. Aamiainen tarjoillaan aamiaishuoneessa. Ryhmät voivat tilata eväspaketit, lounasta ja illallista etukäteen lisämaksusta.

Siivouksen aikana klo 11.00–15.00 ei vieraille kulkua huoneisiin, aula on avoinna. Baari palvelee klo 17.00–22.00, lisäksi mahdollista vuokrata kokoustilat. Hostellilla kesäisin oma pieni ulkoterassi.

Ryhmät majoitetaan yksinkertaisiin siisteihin 3–6 hengen huoneisiin, joissa oma vessa ja suihku. Lakanat sisältyvät hintaan. Omat pyyhkeet on hyvä tuoda mukana.

HUOM! Hostelli perii ryhmältä tulopäivänä 300 eur/ryhmä takuumaksun, jonka saa takaisin lähtiessä, mikäli vahinkoa ei ole syntynyt.

 

Pyydä ilmainen tarjous opintomatkasta Brysseliin
Ota yhteyttä KILROYhin
Ota yhteyttä