Opintomatka Amsterdamiin

Opintovierailut Amsterdamissa

Opintovierailut Amsterdamissa - Opintomatkalle Amsterdamiin
KILROY auttaa, kun haluat sisällyttää matkaan akateemisesti ja ammatillisesti kiinnostavia opintovierailuja Amsterdamissa ja sen ympäristössä. Opintovierailut voivat olla esimerkiksi yritysvierailuja, tutustumiskäyntejä kulttuuri-instituutioihin tai kurkistus kulissien taakse ryhmäänne kiinnostavassa kohteessa. KILROYn ryhmämatkojen asiantuntijat antavat vinkkejä myös käytännön järjestelyihin ja tietoa julkisesta liikenteestä.


Olemme vuosien varrella keränneet kokemuksia ja kontakteja opintovierailuja varten. Kokemuksien ja luomiemme verkostojen avulla osaamme neuvoa sinua. Autamme järjestelyissä, jotta ryhmänne opintomatkan tavoitteet ja toiveet toteutuvat. Räätälöimme opintovierailuista kokonaisuuden, joka sopii ryhmällenne ja jossa ryhmänne mielenkiinnon kohteet on otettu huomioon. 

Vaihtoehtoja on paljon: Shell, kukkahuutokauppa, timanttihiomo, merenkulkumuseo, taidenäyttelyitä jne. Opintovierailut tekevät opintomatkastanne paljon enemmän kuin vain turistimatkan! Lataa sivun lopusta lista opintovierailuvaihtoehdoista Amsterdamissa. 

Tässä muutamia esimerkkejä, ja jos et löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi! 

Opintovierailu Amsterdamissa – Anne Frankin talo

Tämä on se talo, jossa Anne Frank perheineen piileskeli natseilta 2. maailmansodan aikana. Vierailulla voitte tutustua taloon ja perheen silloisiin oloihin. Yläkertaan vievien rappujen edessä seisova kirjahylly on samassa paikassa, jossa se seisoi Frankin perheen piileskellessä ullakolla. Tässä talossa Anne Frank kirjoitti maailmankuulun päiväkirjansa, joka niin ikään on nähtävillä näyttelyssä. 

Opintovierailu Amsterdamissa – New Metropolis, science & technology center (NEMO)

Tästä valtavasta kuparoidusta aluksesta - kaupungin tiede- ja teknologia-keskuksesta on tullut Amsterdamin tavaramerkki. Koe ja kokeile itse on tiedekeskuksen motto, jota mukaillen näyttelyt ja koko keskus on rakennettu. Paikan päällä voi koetella voimiaan luontojen oikkujen ja kummallisuuksien kanssa. 

 

NEXT STOP Amsterdam
Lataa
Ota yhteyttä