Eurooppa

Lähde leirikouluun tai opintomatkalle Espanjaan ja ihaile Madridin maisemia.
 

Opintomatkat Euroopassa

Opintomatka Eurooppaan on täynnä kulttuurikokemuksia, historiallisia monumenttejä, kulinaarisia herkkuja ja uusia kokemuksia, uuden oppimista ja uusiin asioihin tutustumista. Valinnanvaraa on vaikka kuinka, joten kerro, miten voimme auttaa - suunnitellaan yhdessä onnistunut ja ikimuistoinen opintomatka!

Opintomatkat Eurooppaan

Euroopassa opintomatkojen ja opintovierailukohteiden kirjo on valtava, paikan päällä välimatkat ovat yleensä lyhyitä ja kohteet helppojen yhteyksien päässä – loistava manner siis erilaisille opintomatkoille! 

Olipa suunnitelmissasi ja unelmissasi sitten Pariisin Notre Dame tai Prahan Charles Bridge, tai mitä muuta tahansa, löydämme varmasti sopivan akateemisen ohjelman, joka tukee tavoitteitanne. Autamme sopivien retkien ja vierailukohteiden, ravintoloiden, hostellien ja kulkuvälineiden valinnassa. Kerro meille matkan tavoitteet ja ryhmän koko, niin pääsemme hyvin alkuun! 

Opintomatkat Eurooppassa - Rätälöitynä

Suunnittelemme ja kokoamme opintomatkat Eurooppaan aina kunkin ryhmän tarpeiden mukaisesti. Käytössämme on kattava yhteistyökumppaneiden verkosto ja hyödynnämme suunnittelussa ja suosituksissamme myös saamaamme palautetta. Varmistamme aina, että viimeinenkin yksityiskohta on suunniteltu ja hoidettu, jotta sinä voit keskittyä itse matkaan. 

Opintomatkat Euroopassa:

Pyydä ilmainen tarjous Euroopan opintomatkasta
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä