SaltyCrax Backpackers (C)

Salty Crax Hostel - Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
Saltycrax-hostelli sijaitsee turvallisella Table View -alueella parinkymmenen minuutin automatkan päässä Kapkaupungin keskustasta. Hostellilta on kävelymatka upealle Blouberg-rannalle, ja hostelli on todellinen reissaajan unelma, eli tarjolla on vaikka minkälaista tekemistä ja ohjelmaa.

Hostellilla on oma puutarha, poreamme ja nuotioalue. Yhteisistä tiloista löytyy myös iso tv-huone ja hostellin vastaanotosta löydät avuliaan henkilökunnan, joka auttaa mielellään erilaisten päiväretkien ja aktiviteettien suunnittelussa ja varauksessa.

Hostellilta on n. 10 minuutin kävelymatka ostoskeskuksiin ja lukuisiin ravintoloihin, joten ryhmällänne on kaikki tarpeellinen kätevästi lähettyvillä.

Saltycraxissa on niin ikään iso keittiö, jossa voitte valmistaa omat ruokanne. Vaihtoehtoisesti voit myös tilata aterioita etukäteen ryhmällenne. 

Hostellissa on WiFi.

Ryhmät majoittuvat 8 hengen valoisissa huoneissa. Hostelleille tavalliseen tapaan huoneissa ei ole omia pesutiloja: suihkut ja wc:t sijaitsevat erillisissä pesutiloissa. Hostellissa on vaihtoehtona myös huoneita omalla kylpyhuoneella. Yksityisissä huoneissa on lisäksi jääkaappi. Kaikissa huoneissa on tuuletin.

Suosittelemme Saltycrax-hostellia erityisesti, jos ryhmänne on lähdössä Etelä-Afrikkaan ja Kapkaupunkiin vapaaehtoistöihin. Hostelli sijaitsee vapaaehtoistyöprojektiemme läheisyydessä, mikä helpottaa käytännön järjestelyitä.

Opintomatkalle Kapkaupunkiin?
Tarjouspyyntö

 

Ota yhteyttä