Opintomatka Kapkaupunkiin

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
 

Opintomatkat Kapkaupunkiin

Kapkaupungin opintomatkojen aktiviteettien ja opintovierailukohteiden valikoimassamme keskitymme vapaaehtoistöihin townshipeissä. Muitakin vierailukohteita toki löytyy: osallistukaa eri aiheita käsitteleville luennoille ja kiertäkää nähtävyyksiä.

Vapaaehtoistyöt Kapkaupungissa osana opintomatkaa

Oppimisen lisäksi vapaaehtoistyöt ovat luonnollisesti myös hyvä tapa tehdä jotakin hyvää. Pieni pätkä projekteissa ei muuta maailmaa kerralla, mutta on pieni askel oikeaan suuntaan. Projekteissa työskentely myös näyttää konkreettisesti mikä merkitys pieniellä teoilla voikaan olla.

Opintomatkalaiset tekevät tavallisesti erilaisia rakennus-, kunnostus- ja siivoushommia, joissa on mahdollista nähdä nopeasti työn tulokset. 

Opintomatkat Kapkaupunkiin - Vapaaehtoistöitä opintomatkalla

Opintovierailuja ja luentoja opintomatkalla

Valikoimastamme löytyy monenlaisia vaihtoehtoja lähes teemaan kuin teemaan. Olipa opintomatkanne keskiössä sitten maantiede, historia, ihmisoikeudet, ruokakulttuuri tai vaikkapa viininvalmistus, pystymme tarjoamaan opintovierailuja ja luentoja juuri siitä teidän aiheesta. 

Aktiivista tekemistä Kapkaupungissa ja lähialueilla

Vapaaehtoistöiden ja akateemisten vierailuiden lisäksi opintomatkaan kannattaa sisällyttää myös aktiivista tekemistä ja hauskanpitoa koko porukalla. Miltä kuulostaisi päivä safarilla tai surffikurssilla? Entäpä laskuvarjohyppy tai astetta rauhallisempi meno pingviinien suojelukeskuksessa? Ota yhteyttä, niin aletaan yhdessä täyttää ohjelmakalenterianne.

Opintomatkat Kapkaupunkiin - Vierailu viinitilalla

Kiinnostaako Kapkaupunki opintomatkakohteena? Heräsikö lisäkysymyksiä? Haluatko hintatietoja? Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin saat paluupostina lisäinfoa.

Opintomatkalle Kapkaupunkiin?
Kysy lisää!

 

 

Ota yhteyttä