Kysymyksiä ja vastauksia

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin
Lue alta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ja ota yhteyttä, jos et löytänyt vastausta omaan kysymyseesi!


Miten lentojen nettihinnat eroavat ryhmähinnoista?
Usein ihmetellään, miksi ryhmälennot maksavat toisinaan enemmän kuin yksittäiset lennot netissä. Syy miksi ryhmähinta poikkeaa netin yksittäislippujen hinnasta on se, että ryhmähinta perustuu aina keskihintaan, joka pystytään tarjoamaan koko ryhmälle. Kun ostat lentolippua yhdelle, saatat saada hyvän tarjouksen; näitä tarjouslippuja ei ole kuitenkaan tarjolla kuin rajoitettu määrä lentoyhtiöstä riippuen. Myös ryhmälippujen ehdot poikkeavat ns. tavallisista lipuista, mikä vaikuttaa hintaan.

Lue lisää ryhmälennoista


Mitä minun tulee ottaa huomioon ennen kuin varaan matkan?
Sinun kannattaa miettiä, mikä on matkabudjettinne, mitä vaatimuksia teillä on majoituksen ja kuljetusten suhteen sekä mitä haluatte matkakohteessa tehdä. Lue lisää ryhmämatkan suunnittelusta.

Voimmeko saada kirjallisen tarjouksen ryhmämatkasta?
Lähetämme aina tarjouksen matkastanne kirjallisena sähköpostitse. Tarvittaessa voimme toimittaa tarjouksen myös postitse. Voitte aina ottaa yhteyttä KILROYn ryhmämyyntiin ja pyytää tarjouksen valitsemastanne kohteesta. Ota yhtettä täyttämällä tarjouspyyntö tai soita 09 68078 200. 

Vierailemme kohteessa ensimmäistä kertaa, mitä siellä voi tehdä?
Löydät nettisivuiltamme inspiraatiota ja vinkkejä niin kohdekaupungeista kuin opintovierailukohteistakin. Lisää vaihtoehtoja saat ottamalla yhteyttä ryhmämatkojen asiantuntijoihimme. 

Milloin matka tulisi varata?
Mitä aiemmin varaatte matkanne, sitä suurempi mahdollisuus teillä on saada mieleisenne majoitus, kuljetus ja matkustuspäivät sekä edullinen hinta.

Milloin saamme matkalippumme?
Matkalippuihin liittyen on tärkeää, että tarkistatte kaikkien matkalle lähtevien tiedot hyvissä ajoin. Matkustajien nimet tulee toimittaa meille viimeistään 6 viikkoa ennen matkan alkua. Pyydämme ystävällisesti tarkistamaan, että nimitiedot vastaavat passia (sukunimi ja ensimmäinen etunimi).

Vastaanotatte matkalippunne, matkasuunnitelman ym. noin 2 viikkoa ennen matkan alkua. Lähetämme kaikki matkadokumenttinne sähköisessä muodossa.

Voitteko auttaa meitä järjestämällä retkiä ja opintovierailuja matkakohteessa?
Totta kai! Suureen osaan kohteistamme meillä on olemassa Next Stop -elämysvihkonen, jossa on esimerkkejä retkistä sekä opintovierailukohteista, joista voitte valita ryhmällenne sopivia vaihtoehtoja. Lähetämme teille esitteen tarjouksen mukana. Voimme olla avuksi myös muiden kohteiden retki-ja ohjelmasuunnitelmienne teossa – meillä on yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa!

Ryhmämatkojen asiantuntijamme vierailevat vuosittain opintomatkakohteissa ja tutustuvat niin majoitusvaihtoehtoihin kuin retkiinkin. Saatte tuoreita vinkkejä kohteistamme ja matkanjärjestelynne ovat parhaissa mahdollisissa käsissä.

Pitäisikö meidän ottaa matkavakuutus?
Ottaessasi ryhmämatkavakuutuksen, siirrät osan matkanjohtajan vastuustasi vakuutusyhtiölle. Lisäksi vakuutus sisältää peruutusturvan sairaustapauksessa.
Goudan ryhmämatkavakuutushinnat per henkilö alle 30 päivän matkoille:
Perushinta 6EUR + 0,90EUR/päivä
Ryhmän minimikoko on 10 henkeä. Voimme tarpeen mukaan tarjota myös yksittäisvakuutusta.

Lue lisätietoja Goudan ryhmämatkavakuutuksesta

Tulisiko meidän anoa viisumia matkakohteeseen?
Selvitämme EU-kansalaisten viisumitarpeet puolestanne.
On kuitenkin aina hyvä ottaa yhteyttä isäntämaan lähetystöön tai konsulaattiin Suomessa ja kysyä, mitkä säännöt pätevät kyseisessä maassa.
Lisätietoa esim. www.formin.fi

Matkustamme Yhdysvaltoihin, mikä on ESTA?
ESTA on sähköinen matkustuslupa, joka korvaa tällä hetkellä käytössä olevan vihreän, nk. Visa Waiver -lomakkeen, jonka matkustajat ovat täyttäneet ennen matkaa, viimeistään lennolla Yhdysvaltoihin. ESTA-anomus tulee tehdä internetissä viimeistään 72 tuntia ennen matkan alkua. Lisätietoja ESTAsta

Mistä saan lisätietoja matkailijan terveyteen liittyen?
Lisätietoa voi lukea Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen matkailijan terveysoppaasta

Mistä saan lisätietoa uusista matkatavaramääräyksistä?
Selviätte turhilta kommelluksilta ja viivästyksiltä kentällä, kun matkatavarat on pakattu asianmukaisesti eikä laukuissa ole mukana kiellettyjä tavaroita. Lue vinkkejä esim. Finavian sivuilta.

 

Kysymyksiä ryhmämatkoista?
Ota yhteyttä KILROYhin
Ota yhteyttä